DAGENS ORD: ”Men Talsmanden, Helligånden, som Faderen vil sende i mit navn, han skal lære jer alt og minde jer om alt, hvad jeg har sagt til jer.” Johannes 14:26

[ Forrige ] [ Til spørgsmålene ] [ Næste ]

Har givet op.

Jeg var sikker på det var Guds plan, jeg skulle noget nyt. En kristen veninde mener jeg skal holde ud, på trods af at jeg udsættes for angreb, der gør mig nervøs og bange. Så meget at jeg af psykiatrien er blevet bedt om at komme igen, med henblik på indlæggelse, hvis angsten ikke går væk. Desværre er angsten ikke gået væk. Nu er spørgsmålet så: Går jeg i mod Guds plan, for jeg er ikke i stand til at kæmpe længere.

Svar:

Prøv at vend dit spørgsmål om. Er det meningen at Gud vil, at du skal gå og være angst? Nej vel.

Jeg vil syntes at du skal tage imod den professionelle hjælp der bliver rakt ud til dig, så du får styr på dig selv og dine tanker.
Jeg syntes samtidigt, at du skal holde op med at kæmpe i og med dig selv. Det sidste lyder måske nemt, men er den svære del. Det består i viljen til at acceptere sig selv som man er, og acceptere at livet ikke altid former sig, som man håber eller drømmer om.

Dine spørgsmål er meget private og jeg syntes, at hvis du henvender dig igen, bør du sende direkte til netpræsten, så andre ikke kan læse med på spørgsmål og svar.

Jeg vil ønske alt det bedste for dig i jesu navn.
Alex Wallin



Svaret af:
 
Alex Wallin

Alex Wallin, Redaktør og webmaster
Netkirken

 

[ Stil et spørgsmål ]


Bibelske citater er gengivet med tilladelse fra Det Danske Bibelselskab fra den autoriserede oversættelse af 1992.

Kontakt webmaster
Made by gartneriet.dk