DAGENS ORD: ”Men alligevel er det ikke jer, der skal kæmpe; I skal blot stille jer op og blive stående, så vil I se Herren frelse jer, Juda og Jerusalem. Vær ikke bange, og lad jer ikke skræmme! Ryk ud imod dem i morgen, Herren vil være med jer.” 2. Krønike 20:17

daabsattest i udlandet

hej

Jeg vil gerne vide hvordan jeg kan faa en ny daabsattest da jeg for tiden bor i england og ikke kommer til danmark forlobig.

med venlig hilsen
Charlotte

charlotte

Hej Charlotte,
Du kan ringe til dit "gamle" kirkekontor i Danmark og bede dem udfærdige en attest, evt. legaliseret på engelsk - de kan forklare dig, hvad det er! - og derefter kan de sende den til et kirkekontor i nærheden af, hvor du bor i England nu. Medbring legitimation ved afhentning!
Al Guds fred,
Signe, præst