DAGENS ORD: ”Befriet fra synden er I blevet trælle for retfærdigheden” Romerne 6:18

Apostolsk kirke

Hej, Jeg er ved at tage en HF hvor jeg læser Religion på B niveau. I den forbindelse, er jeg ved at lave en opgave og håbede derfor at der var en apostolsk præst, der kunne have lyst til at svare på nogle spørgsmål? Jeg indsætter spørgsmålene herunder, men vil meget gerne have svar på dem på mail.

1. Hvor længe har du været medlem af Apostosk kirke?
2. Hvorfor er du medlem?
3. Hvad er de typiske/vigtigste ritualer i kirken?
4. Hvordan adskiller i jer fra folkekirken?
5. Hvordan foregår jeres gudstjenester i detaljer?
6. Hvad sker der under jeres gudstjenester?
7. Hvor sker det?
8. Hvem gør hvad under gudstjenesten?
9. Hvem siger hvad under gudstjenesten
10. Hvordan er stemningen under gudstjenesten?
11. Hvordan ser omgivelserne ud?

Hej spørger.
Tak for dit sprøgsmål. Jeg selv er ikke fra apostolsk kirke, så jeg vil opfordre dig til enten kontakte en apostolsk kirker i nærheden af dig selv eller evt. tage til kontakt til

Jesper Kure
Jacob Viftrup
Email: info@kirkeibyen.dk

Jesper er præst i Kirke i Byen, som er en apostolsk kirke i Kolding, hvor kirken også på landsplan har deres hovedcenter!

Claus Bækgaard

Claus Bækgaard