DAGENS ORD: ”Hvem vil anklage Guds udvalgte? Gud gør retfærdig. v34 Hvem vil fordømme? Kristus Jesus er død, ja endnu mere, han er opstået og sidder ved Guds højre hånd og går i forbøn for os.” Romerne 8:33

ang. FADDER

Davs

jeg ville lige hører om hvis man har feks. 5 fadder , og man har haft barnedåb og man gerne vil have en person væk også selv om den person har bæret barnet.......???????

Kære Spørger.
Efter min mening kan man ikke slette en fadder, når pågældende er skrevet ind som fadder.
Men der er ikke noget juridisk i det at være fadder, så der burde ikke ske noget ved at pågældende bliver stående som fadder.
Spørg eventuelt der hvor dåben har fundet sted.

Ivan L. Jakobsen

Ivan L. Jakobsen