DAGENS ORD: ”Hvem vil anklage Guds udvalgte? Gud gør retfærdig. v34 Hvem vil fordømme? Kristus Jesus er død, ja endnu mere, han er opstået og sidder ved Guds højre hånd og går i forbøn for os.” Romerne 8:33

Barnedåb

Hvor lang tid tager den krikelige handling ca. ved en dåb ?? (Et spørgsmål der er opstået, idet vi skulle til at reservere bord til selv barnedåbsfesten)

Hej.
Det kommer an på, om det er dåb ved en søndagsgudstjeneste eller en særlig dåbsgudstjeneste.
Selve dåbshandlingen tager ikke så lang tid, men i mange kirker ser man gerne, at dåbsfølget er med til hele gudstjenesten.
Det sikreste er dog at spørge enten præsten eller kirkekontoret ved den kirke, hvor dåben skal finde sted.
Til lykke med den kommende dåb.

Ivan L. Jakobsen

Ivan L. Jakobsen