DAGENS ORD: ”Du leder mig med dit råd, du fører mig til herlighed.” Salme 73:24

13. december

13. december:

13. december

Jeg har nu mødt medlemmer af min danske familie. Jeg har også haft kurser på skoler i Danmark for at fortælle om min succesfulde søgen efter min identitet.

12 december

12. december:

12 december

Hvorfor skulle jeg tage dem ned, sagde Larsen. Det bliver jo igen jul, før man ved af det. Og englene drejede og vuggede. og den almindelige opfattelse af stil og årstid krakelerede.

11 december

11. december:

11 december

Om morgen inden juleaften plejer vi at hygge, vi ser ikke tv, men hygger os med hinanden.

10 december

10. december:

10 december

Første gang jeg fik en rigtig købt julegave, var jeg ca. 8 år. Jeg fik en dukke med hjemmestrikket tøj af min ene storesøster og af mine brødre fik jeg en dromedar.

9 december

9. december:

9 december

Det er vores juletradition at invitere venner og familie til frokost eller middag. Hele julen spiste vores familie aldrig alene, men altid sammen med venner og andre familiemedlemmer.

8 december

8. december:

8 december

Vi dansede om juletræet under åben himmel. Sang julesamler til stemmerne var hæse og hørte morfar fortælle historier. Snakkede og grinede, så kæber og maver var ømme.

7. december

7. december:

7. december

Juleaften begyndte med at vi gik ud i gangen hvor lyset blev slukket så der var helt mørkt. Så vendte vi os til mørket og fortalte spøgelseshistorier, mens mor tændte de levende lys på træet.

6. december

6. december:

6. december

Julen var altid en speciel og højtidelig hjemme. Min søster og Jeg glædede os altid meget. Der blev bagt og stegt og braset, så det duftede af Jul.

5 december

5. december:

5 december

Jul i Den katolske Kirke begynder først ved 1.vesper (Kirkens officiale bøn) juleaften.

4. december

4. december:

4. december

Vores juletræ fælder vi selv sammen med vores mor og far og nogen gange har vi også farmor med.

3. december

3. december:

3. december

I juletiden sang vi meget. Min far spillede orgel. Min mor, bror og jeg sang. Det var dejligt at synge om det lille Jesusbarn, som blev født i en stald.

2. december

2. december:

2. december

For mig handler julen om at glæde sig over at Gud lavede en plan B, og sendte sin søn til vores frelse, og det er det vi fejre,

1. december

1. december:

1. december

Velkommen til netkirkens julekalender. I år har vi bedt unge såvel ældre fortælle om hvordan de fejrer jul. Nogle fortællinger går tilbage i tiden, andre er nutidige

Julekalender 2019

1. november: