DAGENS ORD: ”Næste dag så han Jesus komme hen imod sig og sagde: »Se, dér er Guds lam, som bærer verdens synd.” Johannes 1:29

[ Forrige ] [ Til oversigten ] [ Næste ]

11 december

2019 dec 11


Jannics jul

Jannic på 11 år fortæller om sin jul.

Om morgen inden juleaften plejer vi at hygge, vi ser ikke tv, men hygger os med hinanden.

Lille juleaften pynter vi juletræet, det er hele familien der gør det.

Vores jul starter med at snakke, så ønsker vi hinanden en god jul. Så spiser vi mad, det er flæskesteg og and. Brune kartofler, normale kartofler, franske kartofler som jeg rigtig godt kan li`, jeg spiser mange af dem.

Bagefter får vi risalamande, der er mandel i. Den der finder mandlen, får en gave. Der er en voksengave og en børnegave. Jeg er heldig, jeg finder tit mandlen, men Frank (reservefar) fedter for at få og han prøver at snyde, men farmor og farfar opdagede det.

Bagefter plejer vi at gå ind i stuen og drikke kaffe, jeg drikker også kaffe. Så får vi gaver. Linette min søster og jeg plejer og skiftes til dele gaver ud og læse på kortet. Vi må ikke tage en ny gave, før den der har fået en gave, har pakket op. Sidste jul fik jeg et Ds spil, det er en spille maskine, jeg havde selv købt maskinen, men fik et spil dertil. Vi synger også julesange, jeg godt li` en del af de julesange. Efter vi har fået gaver går vi rundt og siger tak, til dem vi har fået gaver af.





Bibelske citater er gengivet med tilladelse fra Det Danske Bibelselskab fra den autoriserede oversættelse af 1992.

Kontakt webmaster
Made by gartneriet.dk