DAGENS ORD: ”Sådan har jeg talt til jer, for at I skal have fred i mig. I verden har I trængsler; men vær frimodige, jeg har overvundet verden.” Johannes 16:33

[ Forrige ] [ Til oversigten ] [ Næste ]

Dato: 10 jan. 2023 kl. 19:30
Sted: Mødesteder de forskellige aftener: Se i omtalen

Fælleskirkelig Evangelisk Alliance Bedeuge på Halsnæs, 10.-13. januar, 2023

Fælleskirkelig Bede-uge i Halsnæs 10. – 13. januar, 2023

I begyndelsen af det nye år samles kristne over hele verden til bøn i en fælleskirkelig bedeuge, der er arrangeret af Evangelisk Alliance.

Temaet for Bedeugen 2023 er Glæde: Kristen glæde er tillid og håb.

I Bibelen er glæden et kendetegn på den troende og dermed på menigheden. Det er en kvalitet og mere end en følelse. Glæden i Herren er en grundlæggende tilstand af tillid, håb, en indre styrke, men også en længsel efter Gud. Det skal vi huske på, når vi først i det nye år samles til fællesbøn og lovsang under temaet glæde.
Også i en urolig tid som vores, der er præget af krig og ufred tæt på os. Samt mange andre store klimamæssige og økonomiske udfordringer.

Men hvorfor samles til Bøn?

Det er godt at bede alene, - men det er også godt at bede sammen med andre. Det vil der være rig mulighed for på Evangelisk Alliance´s Bede-uge. Vi samles til bøn for vores by, vort land og verden, at Guds ord og løfter må blive til en levende virkelighed for endnu flere. Ud over at glæde os over friheden her i landet til at tænke, tro og tale, vil vi også tænke på og bede for dem, der ikke nyder godt af samme frihed.

For friheden til at tænke, tro og tale er ikke en selvfølge!

I Halsnæs kommune afholdes Bedeugen:
Tirsdag 10. januar kl. 19.30 i Frikirken Salem, Havnevej 15, Fr.værk
Onsdag 11. januar kl. 19.30 i Strandgården, Søndergade 80, Hundested.
Fredag 13. januar kl. 19.30 i Torup kirke.

Arrangører: Frikirken Salem ved Elinor og Ingolf Bjørsted samt præsten Bo N. Skov, sognepræst Lotte Grønborg, Torup og tidl. sognepræst Ivan L. Jakobsen.

Bedeugen støttes af Frederiksværk Menighedsfond.

Bibelske citater er gengivet med tilladelse fra Det Danske Bibelselskab fra den autoriserede oversættelse af 1992.

Kontakt webmaster
Made by gartneriet.dk