DAGENS ORD: ”Tænk ikke hver især på jeres eget, men tænk alle også på de andres vel.” Filipperne 2:4

[ Forrige ] [ Tidligere artikler ] [ Næste ]

Er verden da gået helt af lave?

6 nov. 2012

Enhedslisten talte i Politiken forleden for at lovliggøre søskendesex. Og juraprofessor Vagn Greve talte i Ekstrabladet samme dag for at afskaffe straffelovens paragraf 210. Paragraffen forbyder '"samleje med en slægtning i nedstigende linje" og straffes i dag med op til seks års fængsel. Han siger, at "der findes intet logisk argument for at forbyde forældre at have sex med deres børn, hvis blot børnene er over 18 år, og forholdet er frivilligt."

Jamen hvor er vi da på vej hen? Jeg finder det skræmmende!
Kald mig bare gammeldags, reaktionær, fundamentalist eller hvad, men jeg synes godt nok, det her er langt ude, sygt, klamt, føj! Vagn Greve ser ingen "logiske argumenter" for at kriminalisere incest, hvis blot begge parter er over 18. Og han underviser studerende på CBS i jura! Jeg mangler ord...

Og et politisk parti i folketinget vil lovliggøre søskendesex. Jamen det er da helt vildt. Har ”Greven” og ”Enheden” koordineret deres happening? Desværre er jeg bange for, at der er tale om mere end en happening. De mener det!!!

I kølvandet på indførelse af homovielser i folkekirken følges der nu op med flere uskikke. Det næste bliver vel, at en far skal kunne gifte sig med sin datter? Helt uden tanke på de arvelighedsmæssige problemer, det kan give.

På Facebook så en gruppe unge diskutere dette. Heldigvis var der unge, der gav mig ret og tog afstand fra dette uvæsen. Men der var også unge – især en ung mand, der blev ved med at fastslå, at hvis de to, f. eks. far og datter var enige om det og forelskede i hinanden, så skulle ingen da have lov til at blande sig i det. Han mente det virkelig og fastholdt det i flere indlæg. Hvad er det da for en menneskesyn, der kommer til udtryk? Et menneskesyn, der alene handler om nydelse.

Danmark bevæger sig med hastige skridt mere og mere væk fra alt, hvad Gud har ønsket sig for Danmark. VÅGN NU OP DU KRISTNE DANER! Og sig fra!
Vi nærmers os med stormskridt de tilstande, der var i Sodoma og Gomorra – og en sådan kultur står for fald. Men der er stadig tid til at få skuden vendt. Men det kræver, at vi kristne går imod strømmen. Vil du være med?

Bjarne Nederby Jessen
Netkirkepræst