DAGENS ORD: ”Tænk ikke hver især på jeres eget, men tænk alle også på de andres vel.” Filipperne 2:4

[ Forrige ] [ Tidligere artikler ] [ Næste ]

Forår – der er grøde i naturen! og måske i dit hjerte?

22 apr. 2013

NU er det forår. Det pibler frem af jorden. Vi har længe haft vintergækker og erantisser. Krokusser har stået i vores græsplæne i nogen tid og er ved at blomstre af. Den blå anemone, som vi har hjembragt fra Kinnekulle i Sverige, lyser imod os i haven. De første blå iris blomstrer. Vore påskeliljer er altid sent på den, men de er på vej og så mange andre steder lyser det gult. Tulipanerne er på vej Og i går plukkede vi anemoner i skoven. Inden længe vil hækken være grøn og bøgen springer ud.
Luften er fyldt med fuglesang og mange fugle ligger på æg. Der skabes nyt liv omkring os – og vi glæder os.
Men er der også forår i dit liv? Oplever du forår i hjertet? Her tænker jeg ikke på forelskelse, den vidunderlige følelse, der ofte møder os på denne årstid og på andre årstider – også i et gammelt ægteskab, hvor kærligheden har vokset sig stærk, kan man opleve forelskelsen spire frem flere gange om året.
Men det var ikke det, jeg tænkte på med mit spørgsmål. Jamen hvad så? Jeg tænkte på at spørge dig, om du har lukket Jesus ind i dit hjerte? Har du taget mod ham som din frelser? Han ønsker at frelse alle mennesker – men det er ikke alle, der vil frelse.
Vi har for kort tid siden fejret påske, fejret at Jesus døde og opstod for alle mennesker, fejret at han bar al vores synd, din og min, på korset og at han opstod igen. Gennem påskens begivenheder beredte han en evig frelse for alle, som vil tage imod ham. Lad dette forår også komme til at betyde forår i hele dit liv, nyt liv, et nyt liv med Jesus.

Bjarne Nederby Jessen
Netkirkepræst