DAGENS ORD: ”Helbred mig, Herre, så jeg bliver helbredt, frels mig, så jeg bliver frelst, for du er min lovsang.” Jeremias 17:14

[ Forrige ] [ Oversigt over Artikler ] [ Næste ]

For 26 kr. død brumbasse

Uddrag fra en dagbog.


JABADABADUEEEE

Somme tider fatter man bare ikke man kan få lov at være så velsignet!!
Tænk en gang i dag kravlede jeg ind under brumbassen, (Tines navn for bussen de sidste 14 dage) Bevæbnet med 2 coladåser, en rulle ståltråd, en gang firegum samt en bøtte firegum-pasta og div. værktøj.
Operationen gik i al sin enkelthed ud på, at befri bussen for den kæmpe brumbasse, der havde sat sig på udstødningen Nærmere bestemt den ene af de 2 katalysatore:( En ny katalysator koster omkring 3000, og da riget som tidligere nævnt er i bekneb for likvide midler, så måtte der drastiske gener ala Ole opfinder, til for at konstruere en midlertidig men holdbar løsning:)

Nå det formodede målområde blev nået omkring kl. 15.30 og efter at have givet det en byge af kraftige stryg med en stålbørste og omridset af et hul, noget mindre end formodet, men dog af en anselig størelse, dukkede frem af tågen. Ja så stivnede det ellers så sejerssikre udtryk et kort øjeblik, inden han vantro forsøgte at komme til at se om hjørner. Jo den var go nok, den var dårlig!! Man kunne skiseme se mere lys på den anden side, sådan lige ved forrøret:( Snøft, vræl og hulk!!! Det var absolut værre end først antaget:(

Men hva var nu det? hvorfor dælen ser den nu sådan ud? det var ski da mystisk? Nu har jeg ganske vist ikke den store erfaring med katalysatorer, men den skal ski da ikke se sådan ud!!
AHAAAAEEEEEE javel jamen det kan da ikke passe, det er jo bare et varmeskjold, der er spændt ud over, hvordan i alverden kan den så være blevet utæt?????
Her begyndte hans før så selvsikre øjne, at flakke febrilsk rundt under vognen for at finde en anden forklaring, på hans omgivelsers misbiligende blikke, hver gang brumbassen \"kørte igen\" som konen udtrykte det, når han startede dyret op i indkørslen:(
Hov.... hva er nu det???? jamen der mangler da noget????? Ja der skal da sidde en bolt der med en fjederbelastning..... Jamen hallååå der er den jo:) der er knækket en bolt, er der jo!!!!
Hvordan redder jeg nu den???

Efter længere tids søgen i mine mange gemmer, for mærkelige dimser og dutter, som jeg måske, på et eller andet ikke nærmere fastsat tidspunkt kan få brug for, og som jeg, hvis jeg smider dem ud, sikkert skal bruge i morgen. Måtte jeg konstatere at intet af det der var dukket frem af gemmerne, kunne gøre det ud for pågælende bolt, med tilhørende fjeder, ÆV:(

Nå her dukkede en god ven op, som straks beredvilligt kastede sig ind under \"brumme\" iført pæn ren OG HVID t-shirt, alt imens jeg stod og protesterede og påpegede at han blev møgbeskidt og det skulle han da virkelig ikke!!!
Ja Ja lyder det inde fra mørket, hun vasker igen i morgen! (konen stod lige bag mig, og instinktivt dukkede jeg mig:))
Så dukker han frem af mørket.....
Jamen vi kører da ud til bremseservice, de har sikkert noget vi kan bruge!!!!!
Så det gjorde vi, (konen underholdt hans viv imedens med kaffe) Også her gik en større eftersøgning i gang, fik nu yderligere assistence af en velvilligt indstillet ekspedient, som studerede varenumre og tegninger angmas. Njaee joeee hæj det er jo dem der, vi tar 2 af dem for den anden knækker sikkert, når vi begynder at skrue..... Nå de er udsolgt, du har lige ladet de sidste vandre ud af døren... hvor ku du????
I gang igen... ahaee 2 små fjedre jaeee, og et par alm.bolte m. møtrikker og skiver jaeee. Han griflede ned alt imens vi fiskede de dyre vare ned fra hans reol.
Ja så gerne:))) Ikke andet i kan bruge??? Njae joee ja det blir lige 26 kr. Taaaak!

Hjem igen, ind under Brumme! og så kom regnen.... Et veritabelt skybrud, åbnede op for alle sluser over vores hoveder!!! Ase, mase, skrue skrue, etc. etc. og færdigeee moarrr.
Ind og dreje nøglen..........
Jo den var der, brumme var ikke brumme mere, brumme var blevet til fars egen lille bussepige, jaeeeee.

Snip snap snude, så er historien ude, tip tap og tønde så kan en ny begynde:))

Og jo vi var våde!! Både bussepigen og vi, men jublen ville ingen ende tage:)))

Og det havde jeg nær fået et mavesår over, helt ærligt man har altså lov at være heldig!!! Bare en gang imellem:))

Så tak Far, endnu en gang har du velsignet mig og holdt hånden under mig og min familie tak!


Bibelske citater er gengivet med tilladelse fra Det Danske Bibelselskab fra den autoriserede oversættelse af 1992.

Kontakt webmaster
Made by gartneriet.dk