DAGENS ORD: ”Helbred mig, Herre, så jeg bliver helbredt, frels mig, så jeg bliver frelst, for du er min lovsang.” Jeremias 17:14

[ Forrige ] [ Oversigt over Artikler ] [ Næste ]

Sådan spreder du ordet om Jesus online

Sådan spreder du ordet om Jesus online
Det er en del af vores mission som kristne, at vi spreder ordet om Jesus online. Vi er i en tid, hvor der er en masse mennesker, der ikke kender til Gud og Jesus, og det er derfor vores opgave at nå ud til dem. Det kan være svært at vide, hvordan man skal gribe det an, og det kan derfor være en god idé at få nogle tips til, hvordan man bedst muligt kan sprede ordet om Jesus online. Her får du et par bud på, hvordan du kan gribe det an.

Lav et linkbuilding projekt
En af de bedste måder, hvorpå man kan sprede ordet om Jesus online, er ved at lave et linkbuilding projekt. Linkbuilding er søgeordsspaltning for søgemaskiner, og det kan derfor være med til at sikre dig placeringer på forsiden af Google eller andre søgemaskiner. Det er en god idé at lave et linkbuilding projekt, når man gerne vil have flere mennesker til at kende Jesus. For at få et linkbuilding projekt op at stå er der dog brug for en SEO indholdsstrategi. med en SEO indholdsstrategi kan du nemlig gøre din linkbuilding strategi endnu mere effektiv.

Etablerer du et community online?
Et andet tip til, hvordan man bedst muligt kan sprede ordet om Jesus online, er ved at etablere sig selv eller sit projekt som et community. Et community er et fællesskab af mennesker, der påvirker hinanden positivt og som har samme mål i livet – nemlig Gud. Et community giver dig rig mulighed for at sprede ordet om Jesus online, da det ofte er med til at øge antallet af personer, der kommer i kirke eller deltager i dine events og møder. Hvis du vil have flere personer til at kende Jesus, så bør du altså lede efter muligheder for at etablere dig selv eller dit projekt som et community online eller offline.
Kom ud med budskaber i multimedia

En tredje tip til, hvordan man bedst muligt kan sprede ordet om Jesus online, er ved hjælp af multimedia – altså brugen af flere medier i dine budskaber. Budskaber i multimedia betyder fx billeder eller videoer – alt efter hvilket medie din strategi bygger på. Der findes masser af muligheder for billige løsninger på netop billeder eller videoer – brug altså disse muligheder!

Mogens Kramtoft


Bibelske citater er gengivet med tilladelse fra Det Danske Bibelselskab fra den autoriserede oversættelse af 1992.

Kontakt webmaster
Made by gartneriet.dk