DAGENS ORD: ”Jeg satte alt mit håb til Herren, og han bøjede sig ned til mig og hørte mit råb om hjælp; v3 han trak mig op af undergangens grav, op af slam og dynd; han satte min fod på klippen, så jeg stod fast.” Salme 40:2

Kopi af barns dåbsattest?

Hej. Jeg er flyttet til Sverige og skal bruge kopi af min søns dåbsattest for at jeg kan blive skrevet ind i Sverige, og han har fået hans væk!
Hvad gør jeg?
Vh Bente.

Bente Christensen

Kære Bente,
Ring du bare ganske roligt til din søns dåbskirke i Danmark og bed om en ny attest - det bliver ikke en kopi, men en helt ny - og hav din søns CPR.nr. parat... Måske vælger kirkekontoret at sende attesten til en kirke i nærheden af din bopæl af sikkerhedsmæssige årsager - så hav en adresse parat! Så vil du kunne hente attesten dér mod forevisning af legitimation.
Hav det godt i det lyse forår - Guds fred...
Signe Voldby, præst

Signe Dorthe Voldby