DAGENS ORD: ”Vær ikke bekymrede for noget, men bring i alle forhold jeres ønsker frem for Gud i bøn og påkaldelse med tak. v7 Og Guds fred, som overgår al forstand, vil bevare jeres hjerter og tanker i Kristus Jesus.” Filipperne 4:6

Fødsels/ navneattest

hej
jeg har mistet mit fødsels/navneattest og er ved at flytte til norge men for at kunne det har jeg brug for min attesten (Originalen), så mit spørgsmål er: skal man møde personligt på det nærmeste kirke for at få sit attest?

Nuran

Hej Nuran

Det er rigtigt opfattet, det nærmeste kirkekontor eller det sogn hvor du blev registreret. Du skal huske legitimation i form af sygesikringskort, pas eller lignende.

Alex Wallin

Alex Wallin