DAGENS ORD: ”Og nu, Israel, hvad andet kræver Herren din Gud af dig, end at du skal frygte Herren din Gud, vandre ad alle hans veje og elske ham og tjene Herren din Gud af hele dit hjerte og af hele din sjæl,” 5. Mosebog 10:12

Fødsels/ navneattest

hej
jeg har mistet mit fødsels/navneattest og er ved at flytte til norge men for at kunne det har jeg brug for min attesten (Originalen), så mit spørgsmål er: skal man møde personligt på det nærmeste kirke for at få sit attest?

Nuran

Hej Nuran

Det er rigtigt opfattet, det nærmeste kirkekontor eller det sogn hvor du blev registreret. Du skal huske legitimation i form af sygesikringskort, pas eller lignende.

Alex Wallin

Alex Wallin