DAGENS ORD: ”I øvrigt, brødre, alt, hvad der er sandt, hvad der er ædelt, hvad der er ret, hvad der er rent, hvad der er værd at elske, hvad der er værd at tale godt om, kort sagt: det gode og det rosværdige, det skal I lægge jer på sinde.” Filipperne 4:8

Fødsels/ navneattest

hej
jeg har mistet mit fødsels/navneattest og er ved at flytte til norge men for at kunne det har jeg brug for min attesten (Originalen), så mit spørgsmål er: skal man møde personligt på det nærmeste kirke for at få sit attest?

Nuran

Hej Nuran

Det er rigtigt opfattet, det nærmeste kirkekontor eller det sogn hvor du blev registreret. Du skal huske legitimation i form af sygesikringskort, pas eller lignende.

Alex Wallin

Alex Wallin