DAGENS ORD: ”Gud, du er min Gud, jeg søger dig, min sjæl tørster efter dig, min krop længes efter dig i det tørre, udpinte, vandløse land.” Salme 63:2

Karl Heilesen

Jeg har arvet et maleri af K.H.
Maleriet er omtalt i en artikel i Holbæk avis 1988.
Jeg har desværre ikke plads til det.
Er det noget der kan sælges og hvis Ja, Hvordan og evt. pris
På forhånd tak
Henrik borges

Henrik Borges

Kære Henrik Borges!

Tillyke med, at du har arvetet maleri af Karl Heilesen. Synd, at du ikke har plads til det. Jeg er selv begejstret for Karl Heilsesen, der i år fylder 93 år og bor i Tølløse.

Naturligvis kan det sælges og jeg vil foreslå dig, at du henvender dig til en kunsthandler eller leverer det ind til en kunstaktion. Det sidste er måske det bedste.

I forbindels med Karl Heilesens 90 års fødselsdag i december 2008 lavede jeg et inerview med ham, som blev bragt i den kristne ugeavis Udfordringen og også som månedens gæst her på netkirken under overskriften "Spændende kristen kunstner har malet hele livet". Hvis du her på netkirken går ind under "Månedens gæst" og ser efter titlen blandt de tidligere gæster, kan du finde artiklen og se eksempler på hans kunst.

Held og lykke med salget af dit Karl Heilesen maleri.

Bjarne Nederby Jessen
Netkirkepræst