DAGENS ORD: ”Når jeg gribes af frygt, stoler jeg på dig; v5 ved Guds hjælp lovpriser jeg hans ord. Jeg stoler på Gud og frygter ikke; hvad kan dødelige gøre mig?” Salme 56:4

Få stedfar på dåbsattest

Hej!

Jeg står i den situation, at jeg ønsker at få min stedfar gennem 23 år registreret som min far!
Min rigtige far er der ikk for mig og ønsker ham fjernet!

Hvordan gør jeg dette og kan det kade sig gøre?!

Mvh M G

Kære spørger.
Jeg må med det samme sige, at jeg ikke ved, om det kan lade sig gøre.
Et sted at begynde er det sogns kirkekontor, hvor du er fødselsregistreret. Altså det sogn, hvor din mor boede, da du blev født.
Men det er meget tænkeligt, at du skal adopteres for at kunne få din stedfar til at stå som din "far" på attesten. Og er det tilfældet, er det de "statslige" myndigheder, der skal ind i billedet.
Ivan L. Jakobsen

Ivan L. Jakobsen