DAGENS ORD: ”I øvrigt, brødre, alt, hvad der er sandt, hvad der er ædelt, hvad der er ret, hvad der er rent, hvad der er værd at elske, hvad der er værd at tale godt om, kort sagt: det gode og det rosværdige, det skal I lægge jer på sinde.” Filipperne 4:8

vedr dåbsattest

Må skilsmissebørn have 2 dåbsattester ? Altså 1 hos hver forældre ?

Kære Spørger.
Det er jo tilladt at tage kopi af dåbsattesten, og så have kopien hos den ene af forældrene.
I kan også prøve at tale med Kirkekontoret, om I kan få 2 eksemplarer. Måske vil de hellere lave en kopi af dåbsattesten, som de så attesterer som en "officiel" kopi.
Jeg tør ikke sige, hvordan det skal gøres, men som nævnt - tal med dem på Kirkekontoret i Jeres sogn.
Ivan L. Jakobsen

Ivan L. Jakobsen