DAGENS ORD: ”Han vil tørre hver tåre af deres øjne, og døden skal ikke være mere, ej heller sorg, ej heller skrig, ej heller pine skal være mere. Thi det, der var før, er forsvundet.” Johannes Åbenbaring 21:4

Kan vi få en velsignelse hjemme i haven ?

Vi er blevet gift på rådhuset, men vil gerne have kirkens velsignelse hjemme i haven til maj. Er det muligt??

Kære Spørger.
Jeg synes, at det er fint, at I er blevet gift på Rådhuset, - og at det er dejligt, at I nu ønsker kirkens velsignelse.

Jeg kommer dog nok til at skuffe Jer, for en kirkelig velsignelse i Folkekirken foregår i en kirke, som det fremgår af nedenstående citat fra Kirkeministeriets Hjemmeside:
"Kirkelig velsignelse af par, der allerede er viet, foregår i kirken ved en handling, som på mange punkter ligner kirkelig vielse."

og glædelige Jul og godt nytår
Ivan L. Jakobsen

Ivan L. Jakobsen