DAGENS ORD: ”Når jeg gribes af frygt, stoler jeg på dig; v5 ved Guds hjælp lovpriser jeg hans ord. Jeg stoler på Gud og frygter ikke; hvad kan dødelige gøre mig?” Salme 56:4

dåbsattest på engelsk

Hej....
Jeg er i udlandet og skal bruge dåbsattest på engelsk... Er det mulighed for man kan får den send via e-mail

Hej Atiqa,
En officiel og gældende attest skal næsten altid være underskrevet og original.
Ring snarest - måske idag? - til det kirkekontor i Danmark, hvor du blev døbt eller konfirmeret, og bed dem om at udskrive en attest, legaliseret på engelsk. Du skal have en adresse parat på en officiel bygning i nærheden af din udenlandske bopæl, fx en kirke, et konsulat eller en ambassade. Dértil vil det danske kirkekontor sende din attest, som du siden kan hente mod forevisning af legitimation.
Venligst,
Signe Voldby, præst