DAGENS ORD: ”Tænk ikke hver især på jeres eget, men tænk alle også på de andres vel.” Filipperne 2:4

Fødsel i udlandet

Hvor skal man sende sin fødselsanmeldelse til, hvis man er bosat og føder i udlandet?

Kære spørger!

Du har ikke skrevet hverken navn eller e-mail-adresse og derfor får du ikke tilsendt et svar, men kan læse det her på siden.

Da vi tidligere har haft tilsvarende spørgsmål, vil jeg anbefale dig på spørgsmål- og svar siden at søge under anmeldelse af fødsel.

Hvis du ikke får tilstrækkeligt svar der, så vend tilbage med dit spørgsmål igen med navn og e-mail-adresse.

Mit umiddelbare svar på dit korte og ikke helt præcise spørgsmål er: som udenlandsdansker bør I vel registreres i det land, hvor I nu bor. Men spørg myndighederne der.

Bjarne Nederby Jessen
Netkirkepræst