DAGENS ORD: ”I øvrigt, brødre, alt, hvad der er sandt, hvad der er ædelt, hvad der er ret, hvad der er rent, hvad der er værd at elske, hvad der er værd at tale godt om, kort sagt: det gode og det rosværdige, det skal I lægge jer på sinde.” Filipperne 4:8

Send venligst attest til Kbh

Hej Signe
Så var jeg af andre grunde alligevel nødt til at tage til DK. Lander i Kbh tirsdag og er på Amager indtil fredag. Kan du sende mine attester dertil og lad mig vide hvor jeg kan hente dem? Min veninde arbejder på polititorvet så det er også en mulighed.

Mange tak for hjælpen :-)

VH Mette

Kære Mette,
Jeg mener, at jeg har svaret dig "privat" - men her kommer lige igen, dét som du forhåentlig HAR fået ordnet: at du kan hente/få udprintet en dåbsattest, på engelsk og dansk, på et hvilket som helst kirkekontor i Danmark - altså også på Amager. Det er KLART nemmere og hurtigere, end at jeg sender til et sted, hvor du skal afhente...