DAGENS ORD: ”I øvrigt, brødre, alt, hvad der er sandt, hvad der er ædelt, hvad der er ret, hvad der er rent, hvad der er værd at elske, hvad der er værd at tale godt om, kort sagt: det gode og det rosværdige, det skal I lægge jer på sinde.” Filipperne 4:8

angående at finde min fars navn

Hej, jeg sidder lige nu, og prøver og finde min fars familie, da jeg har nogle søskende der, og det skal siges jeg har aldrig set dem, men har lidt i tankerne og få kontakt til den del af min familie.
hvordan gør jeg lige det?
Jeg ved jeg er blevet omdøbt, til det navn jeg har nu, fordi min mor ønskede ikke jeg havde mit fars efternavn.

kenneth møland pedersen

Kære Spørger.
Det bedste råd, jeg kan give dig, er, at du henvender dig til dit lokale kirkekontor.
De kan måske hjælpe dig i gang.
Held og lykke med at komme videre.

Ivan L. Jakobsen,
sognepræst