DAGENS ORD: ”Han vil tørre hver tåre af deres øjne, og døden skal ikke være mere, ej heller sorg, ej heller skrig, ej heller pine skal være mere. Thi det, der var før, er forsvundet.” Johannes Åbenbaring 21:4

Gudfar

Hej jeg har lige fået en søn og jeg har i forvejen en søn på 21 kan han være gudfar for sin lillebror er meget i tvivl om det

Heine

Hjerteligt til lykke med sønnerne !
Ja, storebror kan godt være Gudfar for Lillebror. Storebror skal blot selv være døbt med kristen dåb, - f. eks. i Folkekirken.
Storebror behøver dog ikke at være medlem af Folkekirken, - men skal svare Ja ud fra Trosbekendelsen ved dåben på Lillebrors vegne. Hvis Storebror også skal være Fadder (det er det mest almindelige), - så skal han være med til at oplære Lillebror i den kristne tro, - hvis det triste sker, at Lillebrors forældre dør, før han bliver voksen.
Håber at I alle får en rigtig skøn dåbsdag og et langt og dejligt liv under Guds kærlighed og velsignelse med alt godt !

Ivan L. Jakobsen

Ivan L. Jakobsen