DAGENS ORD: ”Thi for os står kampen ikke mod kød og blod, men mod myndigheder og magter, mod verdensherskerne i dette mørke, mod ondskabens åndemagter i himmelrummet. v13 Tag derfor Guds fulde rustning på, for at I kan stå imod på den onde dag, overvinde alt og bestå.” Efeserne 6:12

Adoption

Hej.
Da jeg vil adoptere, skal jeg bruge min dåbsattest elektronisk Hvordan for jeg fat på den?

Hej spørger,
For at få en dåbsattest - både i papir og elektronisk - kan du henvende dig på det nærmeste kirkekontor ved din bopæl - ring ti dem i deres åbningstid - de vil helt sikkert kunne guide dig til den rigtige løsning.
Og glædelig jul og held og lykke med adoptionen...
Signe Voldby, præst

Signe Dorthe Voldby