DAGENS ORD: ”Se, jeg står ved døren og banker på; hører nogen mig og åbner døren, vil jeg gå ind til ham og holde måltid med ham og han med mig.” Johannes Åbenbaring 3:20

er forvirret

skal man være konfimeret før man kan blive gift eller kan man også selvom man er blevet nonfimeret

Kære ven.
Skal du giftes i folkekirken skal en af jer være medlem af denne. Dette gælder også for de fleste frikirker.
Ellers må du blive "borgerligt" gift, altså på rådhuset og så er der ikke noget med tro at gøre. Nå, ja, selvfølgelig skal I da være tro mod hinanden.
Hvis du ellers tror på Gud så kan du da blive optaget i en kirke eller menighed - så vil du også få en kristen velsignelse.
Kærlig hilsen
Ole Bækgaard