DAGENS ORD: ”Jeg kalder jer ikke længere tjenere, for tjeneren ved ikke, hvad hans herre gør; jeg kalder jer venner, for alt, hvad jeg har hørt af min fader, har jeg gjort kendt for jer.” Johannes 15:15

min far

jeg ville høre om du kunne hjælpe mig med min fars dåbs attest dag vil vide hvor jeg kommer fra

anastasia

Hej Anastasia

Dit spørgsmål er mangelfuldt, men jeg går ud fra at du vil have hjælp angående din fars dåbsattest. Hvis du selv har dåbsattesten, kan du prøve at søge på nettet om slægtsforskning og hvem der kan hjælpe dig med det. Hvis det er en manglende attest, kan du prøve at rette henvendelse til dit eget sogns kirkekontor.

med venlig hilsen
Alex Wallin