DAGENS ORD: ”I øvrigt, brødre, alt, hvad der er sandt, hvad der er ædelt, hvad der er ret, hvad der er rent, hvad der er værd at elske, hvad der er værd at tale godt om, kort sagt: det gode og det rosværdige, det skal I lægge jer på sinde.” Filipperne 4:8

Bestilling af ny dåbsattest til børn

Hej

Vi er en familie, der har fået "forlagt" alle dåbsattester ved flytning- vi voksne har kunne bestille en ny vha NemId, men kan man ikke bestille for børnene på samme måde?

Janne Refnov

Kære familie,
Jeg har netop talt med en vejleder i kirkebogsspørgsmål om jeres forespørgsel. Muligheden for at skaffe attest via NemIDkonto er knyttet til en enkelt person - derfor har du og din mand kunnet få jeres attester på den måde, men ikke jeres børn.
Hvad angår attesterne på jeres børn, skal I derfor ringe til det lokale kirkekontor, altså dér hvor I bor, og aftale et tidspunkt for afhentning af jeres børns nye attester, som kirkekontoret så kan have udprintet. Naturligvis skal I ved afhentning medbringe legitimation.
Held og lykke - jeg håber, I falder godt til det nye sted...
Al Guds fred,
Signe Voldby, præst