DAGENS ORD: ”Thi for os står kampen ikke mod kød og blod, men mod myndigheder og magter, mod verdensherskerne i dette mørke, mod ondskabens åndemagter i himmelrummet. v13 Tag derfor Guds fulde rustning på, for at I kan stå imod på den onde dag, overvinde alt og bestå.” Efeserne 6:12

dåbsattest

jeg vil gerne vide hvor jeg kan få en kopi af min dåbsattest

Kære Niels W. L.
Du skal henvende dig til dit lokale kirkekontor (eller til sognepræsten, hvis du bor et sted, hvor der ikke er Kirkekontor).
Da jeg ikke ved, hvor du bor, må jeg bede dig selv gå ind på "nettet". Du kan gå ind på www.km.dk, - og så videre ind under Folkekirken og Sogneportalen. Der kan du ud fra din adresse finde ud af, hvilket sogn du bor i, - samt yderligere oplysninger om adresse og telefonnummer på dit lokale kirkekontor.

Ivan L. Jakobsen
sognepræst