DAGENS ORD: ”Han vil tørre hver tåre af deres øjne, og døden skal ikke være mere, ej heller sorg, ej heller skrig, ej heller pine skal være mere. Thi det, der var før, er forsvundet.” Johannes Åbenbaring 21:4

Ny dåbsattest?

Jeg stå i den uheldig situation at jeg har mistede min dåbsattest og står og skal bruge en ny, jeg bor nu sammen med min kæreste i københavn man min adresse har jeg et andet sted, så mit spørgsmål er kan jeg få en ny dåbsattest på kirkekontoret i københavn eller skal jeg tag til det sogn hvor min adresse er?

Mvh Anders Andersen

Anders John Andersen

Kære spørger.
Du burde kunne henvende dig til det nærmeste kirkekontor, men prøv lige at ringe i forvejen.
Du bedes have billedlegitimation med, når du skal afhente den nye attest.

Ivan L. Jakobsen

Ivan L. Jakobsen