DAGENS ORD: ”I øvrigt, brødre, alt, hvad der er sandt, hvad der er ædelt, hvad der er ret, hvad der er rent, hvad der er værd at elske, hvad der er værd at tale godt om, kort sagt: det gode og det rosværdige, det skal I lægge jer på sinde.” Filipperne 4:8

Ny dåbsattest?

Jeg stå i den uheldig situation at jeg har mistede min dåbsattest og står og skal bruge en ny, jeg bor nu sammen med min kæreste i københavn man min adresse har jeg et andet sted, så mit spørgsmål er kan jeg få en ny dåbsattest på kirkekontoret i københavn eller skal jeg tag til det sogn hvor min adresse er?

Mvh Anders Andersen

Anders John Andersen

Kære spørger.
Du burde kunne henvende dig til det nærmeste kirkekontor, men prøv lige at ringe i forvejen.
Du bedes have billedlegitimation med, når du skal afhente den nye attest.

Ivan L. Jakobsen

Ivan L. Jakobsen