DAGENS ORD: ”Jeg satte alt mit håb til Herren, og han bøjede sig ned til mig og hørte mit råb om hjælp; v3 han trak mig op af undergangens grav, op af slam og dynd; han satte min fod på klippen, så jeg stod fast.” Salme 40:2

Dåb

Hvis mit barn er blevet navngivet og begge forældre har underskrevet navngivning attest og jeg så ønsker en dåb på et senere tidspunkt skal faren så også skrive under der??? Og kan man få en præst hjem i haven når set omhandler dåb ??

Kære Spørger.
Hvis I har fælles forældremyndighed, skal begge forældre skrive under. Men når den tid kommer, så spørg nærmere hos Jeres egen præst.

Med hensyn til dåb i haven, så vil det ikke være muligt. Dåben er ikke blot en handling for dåbsfamilien, men for menigheden og foregår derfor i kirken ved en gudstjeneste.

Ivan L. Jakobsen

Ivan L. Jakobsen