DAGENS ORD: ”I øvrigt, brødre, alt, hvad der er sandt, hvad der er ædelt, hvad der er ret, hvad der er rent, hvad der er værd at elske, hvad der er værd at tale godt om, kort sagt: det gode og det rosværdige, det skal I lægge jer på sinde.” Filipperne 4:8

begravelsesretning i begravelsesalmer

Hej.
Apropos det du har skrevet om begravelsesretning her på siden, så vil jeg spørge om der er begravelsessalme der inderholder begravelsesretning i den danske salmebog? Noget med at vende ansigtet mod øst, for at stå op igen og se Jesus komme igen.

vh

Randi

Randi Meitil

Hej Randi

Der er mange præster der har skrevet på netkirken.
Jeg ved ikke hvem af præsterne du henvender dig til.
Der er en salme: I østen stiger solen op.

Hvis du kan finde ud af hvem af præsterne der har skrevet om begravelsesretning, kan du henvende dig direkte til ham/hende.
Du kan finde mail adressen under menupunktet Om netkirken.dk Du kan kun henvende dig hvis præsten stadig er aktiv.

med venlig hilsen
Alex Wallin