DAGENS ORD: ”Han vil tørre hver tåre af deres øjne, og døden skal ikke være mere, ej heller sorg, ej heller skrig, ej heller pine skal være mere. Thi det, der var før, er forsvundet.” Johannes Åbenbaring 21:4

Sognebånd

kan man få foretaget kirkelige handlinger i en anden kirke end den man har løst sognebånd til?

Kære Spørger.
Som hovedregel vil man også kunne få foretaget kirkelig handling i "sin egen kirke" der, hvor man bor. Man løser nemlig ikke sognebånd til en bestemt kirke, men til en bestemt præst.

Men en handling skal selvfølgelig aftales både med den præst, man har løst sognebånd til, - og med den pågældende kirkes præst og medarbejdere.

Ivan L. Jakobsen

Ivan L. Jakobsen