DAGENS ORD: ”Jeg satte alt mit håb til Herren, og han bøjede sig ned til mig og hørte mit råb om hjælp; v3 han trak mig op af undergangens grav, op af slam og dynd; han satte min fod på klippen, så jeg stod fast.” Salme 40:2

Forældre eller adoptivforældre mangler på dåbsattest

Jeg leder efter en person som er registreret som født på Rigshospitalet. Jeg har dåbsattesten og kan finde opslaget i Rigshospitaletsw kirkebog, men under forældrenes eller adoptivforældrenes navne står der nr. 1155 B. hvad betyder det ? Hvordan kan jeg finde forældrene ?

Henrik Traborg

Kære H.T.
Jeg kan kun råde dig til at rette henvendelse til Rigshospitalets Kirkekontor. De kan bedst hjælpe dig.
Ivan L. Jakobsen

Ivan L. Jakobsen