DAGENS ORD: ”I øvrigt, brødre, alt, hvad der er sandt, hvad der er ædelt, hvad der er ret, hvad der er rent, hvad der er værd at elske, hvad der er værd at tale godt om, kort sagt: det gode og det rosværdige, det skal I lægge jer på sinde.” Filipperne 4:8

Gudmor

Min bedste kammerat er norsk statsborger og har for nylig fået en lille søn. Han vil gerne at jeg bliver gudmor til barnet. Kan det lade sig gøre når barnet døbes i norge og jeg selv er døbt i danmark og er dansk statsborger?

Hey Marie,
Hvor dejligt at du skal være gudmor!
Og ja- det kan sagtens lade sig gøre - vi er skandinaver, vi er kristne, vi tilhører samme Gud - trods forskelligt land og navn på kirken!
No problem! - Må Gud velsigne dig...
Signe Voldby, præst

Signe Dorthe Voldby