DAGENS ORD: ”Det er Herren, der styrer en mands gang, han styrker ham og glæder sig over hans færd. v24 Når han snubler, falder han ikke omkuld, for Herren støtter ham.” Salme 37:23

Legalisering af dansk dåbsattest til engelsk

Kan jeg gå et kirkekontor og på vegne af min 17 årig søn få legaliseret hans dåbsattest til engelsk. Han bor i USA og kan derfor ikke selv møde op men har brug for den til at kunne få et kørekort.

Peter Schmidt

Kære Peter,
Skønt med en 17årige, der nyder livet i USA!
Du kan sagtens få en attest til din søn, når han er under 18, mod forevisning af legitimation - altså link mellem dig og din søn.
Hvis han når at fylde 18 inden, så skal han sende en underskrevet fuldmagt til dig , som du skal anvende, når du afhenter attesten. Herefter kan du så sende attesten (netop legaliseret på engelsk, som du selv foreslår) til din søn i USA.
Held og lykke - God bless...
Signe Voldby, præst

Signe Dorthe Voldby