DAGENS ORD: ”Han vil tørre hver tåre af deres øjne, og døden skal ikke være mere, ej heller sorg, ej heller skrig, ej heller pine skal være mere. Thi det, der var før, er forsvundet.” Johannes Åbenbaring 21:4

Fødested og sogn

Hej,

Jeg skal sikkerheds godkendes, og skal i den forbindelse oplyse
Fødested og sogn .. Hvor kan jeg finde ud af det henne ?

Carina

Hey Carina,
Tak for mail... Hvis du finder din navneattest eller dåbsattest, så vil der være en formel rubrik, der hedder "registreringssted for fødslen" - og det er dit fødesogn.
Hvis der også er brug for selve fødestedet - altså hvilket hospital, du er født på fx, så kan du henvende dig til dit fødselsregistreringssteds kirkekontor og bede dem om at sende dig en kopi af kirkebogen. Dog skal du kunne dokumentere, at du er dig - måske ved personligt fremmøde.
Held og lykke - også med sikkerhedsgodkendelsen.
Venligst,
Signe Voldby, præst