DAGENS ORD: ”For alt, hvad der er født af Gud, overvinder verden; og den sejr, som har overvundet verden, er vor tro. v5 Og hvem andre kan overvinde verden end den, som tror, at Jesus er Guds søn?” 1 Johannes 5:4

Fødested og sogn

Hej,

Jeg skal sikkerheds godkendes, og skal i den forbindelse oplyse
Fødested og sogn .. Hvor kan jeg finde ud af det henne ?

Carina

Hey Carina,
Tak for mail... Hvis du finder din navneattest eller dåbsattest, så vil der være en formel rubrik, der hedder "registreringssted for fødslen" - og det er dit fødesogn.
Hvis der også er brug for selve fødestedet - altså hvilket hospital, du er født på fx, så kan du henvende dig til dit fødselsregistreringssteds kirkekontor og bede dem om at sende dig en kopi af kirkebogen. Dog skal du kunne dokumentere, at du er dig - måske ved personligt fremmøde.
Held og lykke - også med sikkerhedsgodkendelsen.
Venligst,
Signe Voldby, præst