DAGENS ORD: ”Han vil tørre hver tåre af deres øjne, og døden skal ikke være mere, ej heller sorg, ej heller skrig, ej heller pine skal være mere. Thi det, der var før, er forsvundet.” Johannes Åbenbaring 21:4

Dåb i DK, udenlandsdansker

Vi er bosiddende i Grønland og venter barn til foråret. Vi er begge danske, men har i øjeblikket folkeregister adresse heroppe. Vi ønsker at få vores kommende barn døbt i Danmark i forbindelse med vores sommerferie der. Kan dette lade sig gøre?

Kære søde danskere på Grønland,
Til lykke med, at I venter barn!
Og selvfølgelig kan jeres barn blive døbt i Danmark - den grønlandske kirke er oven i købet en del af folkekirken, så der er ingen problemer.
Dog er der en hel masse ny kirkebogsføring på vej, så I næste forår vil få en lidt anden attest, end I selv har fået, men det er ikke noget problem - det finder kordegnen/præsten ved den kirke, jeres barn skal døbes, snildt ud af!
I skal blot lave en aftale mede kirken og præsten, når jeres lille baby er kommet til verden.
Alt godt og Guds velsignelse...
Signe Voldby, præst

Signe Dorthe Voldby