DAGENS ORD: ”Dit liv skal overgå middagssolen i styrke, hvor det ser mørkt ud, skal det blive som den lyse morgen. v18 Du kan være tryg, for der er håb, du er under beskærmelse og kan trygt gå til ro.” Job 11:17

Dåbsattest

Hej mit navn er Nicolaj og jeg står og mangler min dåbsattest og ville bare høre om det er muligt og hente den i hvilke som helst kirke? Jeg er fra Vejle men er lige pt i vojens kan jeg godt gå ned på kirkekontoret i vojens selvom jeg har adresse i Vejle?

Mvh Nicolaj Meyer :)

Nicolaj

Hey Nicolaj,
Tak for spørgsmål!
Smut du bare ned på det nærmeste kirkekontor i deres åbningstid - de vil med glæde udprinte en ny fødsels/dåbsattest til dig - husk legitimation (kørekort, sygesikringskort el lign!)
Held og lykke og al Guds velsignelse...
Signe Voldby, præst

Signe Dorthe Voldby