DAGENS ORD: ”For vore lette trængsler her i tiden bringer os i overmål en evig vægt af herlighed, v18 for vi ser ikke på det synlige, men på det usynlige; det synlige varer jo kun en tid, det usynlige evigt.” 2. Korinter 4:17

Hej,

Er det muligt at dåbe ens barn i et andet sogn end det man tilhøre/bor i?

Kære Spørger.
Ja, det vil ofte være muligt at få barnet døbt i en anden kirke. Men - det er ikke noget man har "krav" på. Hos os i mine kirker er vi åbne overfor at døbe børn fra andre sogne. Men der skal dog være en tilknytning til den pågældende kirke - f.eks. at man selv er konfirmeret eller viet i kirken.
Jeg ved ikke, hvordan det er, hvor I bor - og jeg ved heller ikke, hvor det er, at I gerne vil have Jeres barn døbt.
Så prøv at spørge den præst, som I gerne vil have til at døbe Jeres barn.

Til lykke med barnet
og til lykke med den kommende dåb.
Gud velsigne Jer !

Ivan L. Jakobsen