DAGENS ORD: ”Jeg kalder jer ikke længere tjenere, for tjeneren ved ikke, hvad hans herre gør; jeg kalder jer venner, for alt, hvad jeg har hørt af min fader, har jeg gjort kendt for jer.” Johannes 15:15

Gravlys

Er det muligt at tænde lys på et "fællesplæne" på kirkegårde i Danmark? Hvor man bare kan stille et lys for dem der er begravet fx i udlandet eller et andet sted i Dk?

Kære Sofie,
Sikke en smuk tanke - at sætte lys på fællesgrav...
Umiddelbart kan jeg slet ikke forestille mig, at nogen vil have noget imod det - dog plejer en fællesgrav jo at være på en græsplæne - og der skal jo om foråret/sommeren slås græs en gang om ugen - og da er det måske vigtigt, at man lige taler med graveren eller kirkegårdslederen om, hvornår lyset skal være fjernet igen, så de kan slå græsplænen.
Så find på nettet tlfnr tilkirkens graver/kirkegårdsleder og spørg om muligheden!
Alt godt og Guds fred fra
Signe Voldby, præst

Signe Dorthe Voldby