DAGENS ORD: ”For der er én Gud og én formidler mellem Gud og mennesker, mennesket Kristus Jesus, v6 som gav sig selv som løsesum for alle — det var vidnesbyrdet, da tiden var inde.” 1 Timoteus 2:5

dåbsattest

Hej
Jeg er døbt i Grønland kan jeg på lige fod med andre danskere gå ned til min egen præst hvor jeg bor og få en dåbsattest?
På forhånd tak
Søs

Søs Birch

Kære Søs,
Tak for mail.
Det vil være en rigtig gods idé at gå ned og tale med kirkekontoret/præsten.
Hvis ikke din dåb i Grønland er indført under dit cprnr, så kan din kirke hjælpe med at gøre det - fx. på baggrund af din dåbsattest. Hvis attesten er bortkommet, kan kirkekontoret rekvirere en ny pr. telefon.
Derfor vil jeg råde dig til at ringe og lave en aftale med kirkekontoret og så få tingene på plads.
Held og lykke, Guds fred
Signe, præst