DAGENS ORD: ”Herren, min styrke, mit skjold, på ham stoler mit hjerte. Da jeg fik hjælp, jublede mit hjerte, jeg takker ham med sang.” Salme 28:7

Evangelist / pinsekirken

Hej

Jeg har kunne se at der har været en del spørgsmål ang. pinsekirken tidligere, men jeg har ikke fundet svar på et spørgsmål som vi har diskuteret meget på det sidste.

Er evangalist en del af pinsekirken, hvad har de tilfældes og hvordan skiller de sig ud fra hinanden?

Selv er medlem af den danske folkekirke og jeg er så heldig at flytte til et sogn som har en virkelig god og indbydende kirke, og en præst som har et godt tag på børnene og gør meget for dem. Så selvom jeg altid vil være i folkekirken, så irriterer det mig lidt at jeg ikke kan finde svar på spørgsmålene, jeg har prøvet at søge på de hjemmesider i tidl. henvist til samt www.envagelist.dk også uden resultat.

kære Janni
Med hensyn til pinsekirken kan jeg ikke give dig yderligere svar angående kirken, men med hensyn til Evangelist, er jeg helt sikker på, at du kan få oplysninger på deres hjemmeside. Grunden til du ikke kan komme igennem må være, at du søger på den forkerte hjemmeside.Du skriver nemlig EVANGELIST forkert jvf. dit brev.

Evangelists hjemmeside er www.evangelist.dk

Preben Brohus

Preben Brohus

Preben Brohus, Pens. pastor, Fredensborg.