DAGENS ORD: ”Derfor vil jeg gøre jer bekendt med, at ingen, som taler ved Guds ånd, kan sige: Forbandet er Jesus! og ingen kan sige: Jesus er Herre! undtagen ved Helligånden.” 1 Korinter 12:3

Tab af dåbsattest

Hej

Jeg hedder Søren,og jeg har været til præst hvor vi fik tildelt nogle papire, men da min dåbsattest var imellem, tror jeg desværre jeg har smit den ud, sammen med de andre papire.
Håber på et hurtigt svar?

Hilsen Søren

Søren

Kære Søren.
Spørg Præsten. Han kan hjælpe dig - enten ved selv at skaffe en ny dåbsattest - eller henvise dig til Kirkekontoret.
øøøh - for din egen skyld - så pas godt på den nye attest. Det er faktisk et vigtigt papir på mange måder !

Ivan L. Jakobsen

Ivan L. Jakobsen