DAGENS ORD: ”Det er Herren, der styrer en mands gang, han styrker ham og glæder sig over hans færd. v24 Når han snubler, falder han ikke omkuld, for Herren støtter ham.” Salme 37:23

dåbsattest

hej

jeg hedder thomas egeberg jensen jeg vil høre om du kan hjælpe mig med og fremskaffe min dåbsattest da jeg har fået smidt den væk jeg er døbt i skibinge kirke 4720 præstø.

m.v.h
thomas jensen

Hej Thomas,
Det er faktisk nemt at få fat i en dåbsattest - for du skal bare gå ned på det lokale kirkekontor - i deres åbningstid selvfølgelig - eller ringe og lave en aftale. Alle kirkekontorer i Danmark kan udskrive attester ud fra et CPRnr - men når du efter aftale afhenter attesten, er det klart, at du skal medbringe dokumentation på hvem, du er - så vi fra myndighedens side sikrer os, at attesten kommer i de rigtige hænder.
Derfor kan du heller ikke få tilsendt en attest, da dokumentationen er rigtig vigtig!!
Så altså - ring til det nærmeste kirkekontor og lav en aftale!

Venligst,
Signe Voldby, netpræst