DAGENS ORD: ”Og når hans ånd, han som oprejste Jesus fra de døde, bor i jer, skal han, som oprejste Kristus fra de døde, også gøre jeres dødelige legemer levende ved sin ånd, som bor i jer.” Romerne 8:11

gudmor...???

Hej.
hvordan kan det være at der ikke står min gudmors navn på min dåbsatest? Hvordan finder jeg ud af hvem min gudmor er?

Tanja Holm Jensen

Hej Tanja,
på en dåbsattest skal der kun stå ens eget og fulde navn, samt ens forældres/adoptivforældres fulde navn - og så selvfølgelig CPRnr og dåbsdag.
Fadderne, hvorunder din gudmor hører, står i kirkebogen det sted, du blev døbt, så ring til din kirke dér eller tal med det nærmeste kirkekontor ved din bopæl, så kan de evt hjælpe dig ved det, man kalder en verificerng. Når den er på plads, burde man i alle kirkekontorer kunne oplyse dig om dine gudmor/faddere.
Held og lykke...
Signe, præst