DAGENS ORD: ”Thi for os står kampen ikke mod kød og blod, men mod myndigheder og magter, mod verdensherskerne i dette mørke, mod ondskabens åndemagter i himmelrummet. v13 Tag derfor Guds fulde rustning på, for at I kan stå imod på den onde dag, overvinde alt og bestå.” Efeserne 6:12

Ny navneattest

Jeg er i den ulykkelige situation at jeg er blevet alene. Min eks har smidt mit pas væk og min navneattest , jeg ved ikke hvor jeg hører til her i Odense. Jeg er født i Hørup sone ved Kjellerup. Hvad skal jeg gøre jeg skal rejse on 12 dage til Schweitz.

Heine hjorth sørensen

Kære Heine,
Måske har du allerede fundet en løsning på dit problem, hvis ikke så gå straks ind på det nærmeste kirkekontor med dit CPRnr, forklar problemet, og de vil straks udskrive en ny dåbsattest til dig.
Held og lykke - og god tur til Schweiz.
Signe, præst

Signe Dorthe Voldby