DAGENS ORD: ”Herren er ikke sen til at opfylde sit løfte, sådan som nogle mener, men han har tålmodighed med jer, fordi han vil, at ingen skal gå fortabt, men at alle skal nå til omvendelse.” 2 Peter 3:9

Russisk løgkuppel kirketårn

Hej!
Jeg vil gerne stille spørgsmålet:

Husby kirke på Vestfyn har et Russisk løgkuppeltårn og der skulle findes et til af samme slags her i Danmark men jeg ved ikke hvor i landet kan de hjælpe mig at finde ud af hvor i landet og navnet på byen der har samme tårn?
mvh.
Boje M. Larsen

Hej Boje M.Larsen

Jeg mener at den mest kendte kirke med løgkuppeltårn er den Russiske Kirke:Alexandr Nevskij-Kirken der ligger i Bredgade i København.
Den ligger iøvrigt kun ca. 50 m. fra Marmorkirken, der ligger overfor Amalienborg.

Kent Nielsen

Kent Nielsen