DAGENS ORD: ”Og når hans ånd, han som oprejste Jesus fra de døde, bor i jer, skal han, som oprejste Kristus fra de døde, også gøre jeres dødelige legemer levende ved sin ånd, som bor i jer.” Romerne 8:11

Russisk løgkuppel kirketårn

Hej!
Jeg vil gerne stille spørgsmålet:

Husby kirke på Vestfyn har et Russisk løgkuppeltårn og der skulle findes et til af samme slags her i Danmark men jeg ved ikke hvor i landet kan de hjælpe mig at finde ud af hvor i landet og navnet på byen der har samme tårn?
mvh.
Boje M. Larsen

Hej Boje M.Larsen

Jeg mener at den mest kendte kirke med løgkuppeltårn er den Russiske Kirke:Alexandr Nevskij-Kirken der ligger i Bredgade i København.
Den ligger iøvrigt kun ca. 50 m. fra Marmorkirken, der ligger overfor Amalienborg.

Kent Nielsen

Kent Nielsen