DAGENS ORD: ”Dette siger Herren, som løskøber dig, Israels Hellige: Jeg er Herren din Gud, som lærer dig, hvad der gavner, som fører dig ad vejen, du skal vandre.” Esajas 48:17

Fejl i min datters dåbsattest.

hej.
vi har det problem at min kones mellem navn ikke kom på vores datters dåbsattest tilbage i Juni mdr.
Alle hendes navne fremgår både på kørekort, Sygesikrings bevis, Pas og Vielsesattest. Men er af en eller anden grund
ikke kommet på datterens dåbsattest.!
Hvad kan vi gørre.?

på forhånd tak.

Lars Larsen

Hej Lars Larsen,
Du bliver nok nødt til at henvende dig til det sted, din datter blev døbt - det er helt kar dér, fejlen må være opstået - og derfor er det osse dem, der skal rette det... Kirkekontorer har oftest åbent et sted mellem 9 og 12!
Held og lykke - og et godt og velsignet nytår til jer!!
Venligst,
Signe, præst