DAGENS ORD: ”Det skal I altså vide, brødre, at det er ved ham, der forkyndes jer syndsforladelse; og i alt det, hvori I ikke kunne gøres retfærdige ved Moseloven, v39 bliver enhver, der tror, gjort retfærdig ved ham.” Apostlenes Gerninger 13:38

Hjælp

hej med jer.

jeg er en fyr på 23 år som meget gerne, hvis det er muligt.

At have oversat og skrevet fadervor på italiensk altså hele fadervor og ikke kun ordret :D

på forhånd tak for hjælpen

send det gerne til min mail.

Chris Jørgensen

Hej

Det er det forkerte sted at du har henvendt dig. Vi har ikke nogen Italiensk kyndige i netkirken. Du kan gå en tur på biblioteket og låne det nye testamente eller hele bibelen på Italiensk.

Slå op i den danske udgave og find fadervor. Slå derefter op i den Italienske, vers (på dansk) følger vers (på Italiensk). Så har du fadervor ordret og korrekt.

Alex Wallin

Alex Wallin