DAGENS ORD: ”Herren er ikke sen til at opfylde sit løfte, sådan som nogle mener, men han har tålmodighed med jer, fordi han vil, at ingen skal gå fortabt, men at alle skal nå til omvendelse.” 2 Peter 3:9

lokalt sognekontor

Hej

Hvordan finder jeg ud af hvor mit lokale sognekontor er? Jeg skal omkring og registrere mit barn inden 2 hverdage, er det ikke korrekt opfattet?

Mads Simonsen

Hej Mads,
For at vide hvilket sogn, du hører til, kan du nemmest ringe til kommunen (borgerservice) eller til en eller anden kirke i dit lokal-område - begge steder vil de på baggrund af din adresse kunne oplyse dig om netop dit sogn/kirkekontor.
Og jo, 2 dage efter fødslen skal I aflevere fødselsregistreringsblanketten på kirkekontoret - skulle det af forskellige årsager blive et par dage senere, går det nok endda, da kirkekontoret får besked om fødslen direkte fra jordemoderen/suygehuset med barnets CPRnr.
Til lykke i øvrigt med barnet/det kommende barn!
Alt godt og Guds fred,
Signe Voldby, præst