DAGENS ORD: ”Dit liv skal overgå middagssolen i styrke, hvor det ser mørkt ud, skal det blive som den lyse morgen. v18 Du kan være tryg, for der er håb, du er under beskærmelse og kan trygt gå til ro.” Job 11:17

lokalt sognekontor

Hej

Hvordan finder jeg ud af hvor mit lokale sognekontor er? Jeg skal omkring og registrere mit barn inden 2 hverdage, er det ikke korrekt opfattet?

Mads Simonsen

Hej Mads,
For at vide hvilket sogn, du hører til, kan du nemmest ringe til kommunen (borgerservice) eller til en eller anden kirke i dit lokal-område - begge steder vil de på baggrund af din adresse kunne oplyse dig om netop dit sogn/kirkekontor.
Og jo, 2 dage efter fødslen skal I aflevere fødselsregistreringsblanketten på kirkekontoret - skulle det af forskellige årsager blive et par dage senere, går det nok endda, da kirkekontoret får besked om fødslen direkte fra jordemoderen/suygehuset med barnets CPRnr.
Til lykke i øvrigt med barnet/det kommende barn!
Alt godt og Guds fred,
Signe Voldby, præst